Kömmerling

Kömmerling-76 AD,MD

A KÖMMERLING Prémium-76 ablakcsaládot a harmonikus vonalvezetés, keskeny látható felületek, tagolt letörések és lágy lekerekítések jellemzik. Hagyományos sima vonalú szárnyprofil, mely bármilyen homlokzati stílushoz jól illeszthető.

Kömmerling 88+ MD

A műanyag ablakok legújabb generációja. Passzív és alacsony energia igényű házak nyílászárója. A KÖMMERLING 88+ egy új profilgeneráció 88 mm beépítési mélységgel.

Kömmerling műanyag erkélyajtók

A műanyag erkélyajtók, mint bármely más alapanyagból készült erkélyajtók, nyitásmódjuk szerint többfélék lehetnek. A sorrend egyben az erkélyajtó árának nagyságát is meghatározza: Nyíló; Bukó- nyíló; Toló- bukó; Emelő-toló

Kömmerling AluClip

Kömmerling nyílászárókat külső oldalán elláthatjuk alumínium borítással. Alumínium külső borítás a PVC ablakokon egyenlő az eleganciával, a legjobb hang- és hőszigetelő értékekkel kombinálva. Mindkét anyag a legjobbat hozza ki magából ebben az egyedülálló párosításban.

Színválasztás

Kömmerling műanyag nyílászárók rendelhetők Renolit fóliás kivitelben is. Természetesen ez többlet költséget jelent. Lehetőség van csak külső oldalon, vagy kétoldali (mind a külső, mind belső oldali) színválasztásra.

Rendelhető kizárólag belső oldali fólia szín is, de ennek ára azonos, vagy egyes esetekben meg is haladja a két oldali fóliázás felárát, ezért ezt csak kivételes esetben érdemes választani.

Színes renolit fóliás nyílászáró szerkezeteknél az alaptest színe nem azonos, de igazodik a fólia színéhez. Világos árnyalatú fólia esetében fehér, pl. a világosszürkénél. Sötétebb árnyalatoknál olívabarna (pl. aranytölgy), vagy barnásfekete (pl. dió, antracit).